Lirik Lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan

Imelda Rahma21 Jan 2021, 10:05 WIB
Diperbarui 21 Jan 2021, 10:05 WIB
7 Potret Denny Caknan, Penyanyi Katonyono Medot Janji yang Viral

Meskipun bukan lagu baru, tetapi lagu yang dirilis pada tahun 2019 itu masih viral hingga saat ini. Lagu yang dinyanyikan Denny Caknan ini menggunakan bahasa Jawa dengan suasana sendu yang pas buat galau-galauan. Lagu 'Tanpo Tresnamu' sendiri bercerita tentang seseorang yang ditinggal kekasihnya. Namun, ia masih belum rela melepas kepergian sang kekasih.

Nah, Fimela.com akan bagikan lirik lagu 'Tanpo Tresnamu' dari Denny Caknan berikut ini. 

Biyen seneng

Bareng karo kowe

Biyen susah

Tetep karo kowe

 

Saiki wis bedo

Kowe ro wong liyo

Ngambyarno ngimpiku

Nyanding sliramu

 

Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nerimo karo putusane

 

Sak tenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu

Nyanding wong liyo

 

Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

 

Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nerimo karo putusane

 

Sak tenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu

Nyanding wong liyo

 

Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

 

Kepiye maneh caraku

Ngelalekno esem guyumu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

 

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

Ming sepi tanpo tresnamu